יום שבת, 20 ביולי 2019

עוגת פירות ללא גלוטן

לערבב בקערה:
כף שקדיה, 1/3 כוס שמן כלשהו, ביצה אחת (או חצי כוס רסק תפוחים, או כף צ'יה מושרית בחצי כוס מים), חצי כוס סוכר קנים, חצי כוס מים.

להוסיף -
3/4 כוס קמח טף, 3/4 כוס קמח שקדים, כפית אבקת אפיה, חצי כפית קינמון.

לשטח את התערובת בתבנית משומנת.

לחתוך פירות כגון נקטרינה, שזיף, אגס, תפוח וכד' - משהו כמו 2-3 כוסות של פרי חתוך. אם חמוץ לערבב עם כף סוכר.

לפזר את הפירות מעל הבלילה ולהשקיע אותם פנימה.

לפזר מעליהם שקדים פרוסים, סוכר קנים וקינמון.

לאפות על 200 מעלות למשך 20-30 דקות, עד שנראה מוכן..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה