כדורי תמרים עם קקאו ניבס:
250 גרם שקדים.
50 גרם פולי קקאו גרוסים (קקאו ניבס), בערך חצי כוס.
250 גרם אגוזי מלך.
500 גרם תמרים מגולענים.
קוקוס טחון או אבקת קקאו לציפוי- אם אוהבים
50 גרם פולי קקאו גרוסים (קקאו ניבס), בערך חצי כוס.
250 גרם אגוזי מלך.
500 גרם תמרים מגולענים.
קוקוס טחון או אבקת קקאו לציפוי- אם אוהבים
אופן ההכנה:
במעבד מזון, לטחון קצת את השקדים עם הקקאו
להוסיף את האגוזים לעוד כמה פולסים
להוסיף את התמרים ולטחון עד שמתקבל מרקם מתאים לעבודה (פשוט מועכים ביד ומנסים לעשות ממנו כדור.. אם זה נדבק זה מוכן).
במעבד מזון, לטחון קצת את השקדים עם הקקאו
להוסיף את האגוזים לעוד כמה פולסים
להוסיף את התמרים ולטחון עד שמתקבל מרקם מתאים לעבודה (פשוט מועכים ביד ומנסים לעשות ממנו כדור.. אם זה נדבק זה מוכן).
מגלגלים את הכדורים ומניחים אותם בצלחת עמוקה עם קוקוס טחון או אבקת קקאו.
כשיש מספר כדורים מניעים את הצלחת ככה שהכדורים מתגלגלים ומתכסים בציפוי.
אפשר גם להשאיר חלק מהכדורים ללא ציפוי.. איך שאוהבים
שומרים במקרר או במקפיא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה