עוד גירסא לעוגה בחושה ללא גלוטן (דומה לקודמת) הפעם טבעונית
חצי כוס קמח שקדים
חצי כוס קמח טף
חצי כוס רסק תפוחים
רבע כוס סוכר (אפשר יותר)
כף שקדיה
רבע כוס שמן קוקוס
רבע כוס מים רותחים (לערבב את המים עם השמן כדי שיהיה נוזלי)
כפית אבקת אפייה
כפית קינמון
חצי כפית ג'ינג'ר
חצי כוס קמח טף
חצי כוס רסק תפוחים
רבע כוס סוכר (אפשר יותר)
כף שקדיה
רבע כוס שמן קוקוס
רבע כוס מים רותחים (לערבב את המים עם השמן כדי שיהיה נוזלי)
כפית אבקת אפייה
כפית קינמון
חצי כפית ג'ינג'ר
לערבב הכל ולשטח בתבנית פאי מלבנית
לפזר למעלה שקדים פרוסים, סוכר וקינמון - אפשר גם פרוסות אגס במקום או בנוסף לשקדים!
לאפות על 200 מעלות עד שמשחים יפה ומתמצק קצת (חצי שעה בערך)
לפזר למעלה שקדים פרוסים, סוכר וקינמון - אפשר גם פרוסות אגס במקום או בנוסף לשקדים!
לאפות על 200 מעלות עד שמשחים יפה ומתמצק קצת (חצי שעה בערך)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה