כל כך טעים ומזין ולא יאמן כמה פשוט...
לקצוץ ולטגן בשמן זית 2-3 בצלים ו2 שום ירוק (כולל העלים).
לקצוץ צרור חובזה וצרור עולש
להוסיף למחבת ולטגן עד ריכוך.
קצת מלח, קצת לימון אם רוצים וזהו.
טעים כתוספת על אורז או סתם ככה כסלט חם.
לקצוץ צרור חובזה וצרור עולש
להוסיף למחבת ולטגן עד ריכוך.
קצת מלח, קצת לימון אם רוצים וזהו.
טעים כתוספת על אורז או סתם ככה כסלט חם.
את הקרפים הכנתי מצד אחד בלבד ואז הוספתי את הבלילה וסגרתי, ככה שזה קצת נדבק אבל לא לגמרי.. אפשר פשוט להגיש את הקרפים פתוחים וכל אחד ממלא בפנים מה שמתאים.. הולך טוב עם טחינה כמובן
עוד אופציה זה להכין בצק שמרים ולמלא כמו פטאייר, אני פשוט הפחתתי גלוטן אז מכינה תחליפים יצירתיים :)
*יש שחולטים את העולש לפני הטיגון כדי להפחית את המרירות, אבל לי זה טעים ככה
מוגש פה עם סלט מעשבי בר מגוונים: סלק בר, ילקוט הרועים, חרדל, כרוב שחור.. בתוספת עגבניות שרי ושקדים פרוסים, עם ויניגרט בלסמי. יאם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה